1.ULUSAL LİSELER PATENT VE FAYDALI MODEL YARIŞMASI DUYURUSU

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğrenim gören lise öğrencilerine yönelik patent/faydalı model yarışması başlıyor.

Patentle Türkiye sloganı ile başlayacak olan yarışma, liselerde patent/faydalı model konusunda farkındalık oluşturulması, öğrencilerin gelecekte profesyonel meslek hayatında veya akademik çalışmalarda kullanacakları teknik bilgilerle donatılması ve öğrencilerin ülkemizin teknolojik gelişmesinde önemli bir yer tutan buluş faaliyetlerine özendirilmesini amaçlamaktadır.

12.11.2020 13

Yarışma sürecince, lise öğrencilerinin Türk Patent ve Marka Kurumunun web sitesi olan www.turkpatent.gov.tr üzerinden e devlet yoluyla elektronik başvuru sistemine(EPATS) giriş yaparak ücretsiz olarak online patent başvurusu yapmaları sağlanacaktır.

Kaynak: http://www.patentleturkiye.gov.tr

Adres:
ZAFERTEPE MAH. AFYONKARAHİSAR KARAYOLU BUL. GÜZEL SANATLAR LİSESİ BLOK NO 65 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / KÜTAHYA

e-Posta Göndermek İçin Tıklayın