2018 - 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ZAMAN DURSUN KÜTAHYA OKUSUN 20.30 PROJESİ İLE OKULUMUZ PANSİYONUNDA ZAMAN DURUYOR.

2018 - 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ZAMAN DURSUN KÜTAHYA OKUSUN PROJESİ

06.05.2019 85

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı #zamandursunkutahyaokusun etkinliği ile artık her gün saat 20:30 kitap okuma saati olarak belirlendi.

Etkinliğin tanıtım toplantısı, Kütahya Öğretmenevi´nde Vali Yardımcısı Arif YALÇIN, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan ERTAŞ, Kütahya Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, İŞKUR İl Müdürü Kamil UÇAN, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer TURAN, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz yöneticileri, STK temsilcileri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi´nden öğretim üyeleri ile okul müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Proje ile ilgili detaylar için lütfen aşağıdaki link e tıklayınız.