ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU İLE ORTAK PROJEMİZ OLAN

ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU İLE ORTAK PROJEMİZ OLAN "MİNİKLER KONSERDE" PROJEMİZİ 22 NİSAN AKŞAMI BAŞARI İLE TAMAMLADIK

Zübeyde Hanım Anaokulu ile yapılan ortak projemiz "MİNİKLER KONSERDE" projemizin bir ürünü olan konserimizi 22 Nisan Cuma gecesi Hazer Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirdik. Öğrenci koromuz birbirinden güzel parçaları büyük başarı ile izleyicilere sundular. Konserimiz, yarınki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için de çocuklarımıza bir nevi bayram hediyesi olmuş oldu. Bu projede öncü olan ve projeyi yürüten, başta müzik öğretmenimiz Sibel ÇELİK olmak üzere emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

22.04.2016 418

Anaokulundan Üniversiteye, Emniyet Teşkilatı ve Barodan, Halk Eğitimine Kurumuz Toplum Hizmeti Vermeye Devam ediyor.

Polis haftasında  9 Nisan 2016 günü Valilik önünde halka açık pop konseri vermemizden sonra, geçen hafta Dumlupınar Üniversitesi ile yaptığımız protokol gereği, Güzel Sanatlar Fakültesinin "Göç"konulu sergisine ev sahipliği yaptık. Bu  sefer de Zübeyde Hanım Anaokulu´na proje sonucu, koro ile destek vermemiz; eğitimde olması gereken ve beklenen "eğitim kurumunun çevreye destek vermesi, diğer kurumlarla işbirliğini giderek dışa açılması"adına güzel bir örnek teşkil ettiği gibi okulun tanıtımı, öğrencilerin yeteneklerini sergilemesi, kendini gerçekleştirme imkanı adına müspet çalışmalar olarak dikkat çekti.