DÖNEM SONU KARMA SERGİ AÇILDI.

Görsel Sanatlar Bölümü öğrencilerimizin atölye derslerinde yaptıkları çalışmalar sergilendi.

14.01.2016 1383

Okul Müdürümüz Murat BİÇER’in açılışını yaptığı sergide, Görsel Sanatlar Bölümü öğrencilerimizin 1. dönem boyunca atölye derslerinde yaptıkları çalışmalar, okulumuzun zemin kat salonunda sergilendi. Sergide karakalem desen ve imgesel tasarım çalışmaları, pastel ve suluboya portre çalışmaları, soyut kompozisyonlar, yağlıboya ve akrilik natürmort ve röprodüksiyon çalışmaları, üç boyutlu soyut çalışmalar ve aynı birimden yola çıkılarak yapılan üç boyutlu kompozisyon düzenlemeleri yer aldı. Okul Müdürümüz yaptığı açılış konuşmasında sergide emeği geçen görsel sanatlar öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ederek, serginin 4 gün boyunca açık kalacağını söyledi.