OKULUMUZ VE KÜTAHYA BELEDİYESİ´NİN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ İKİ GÜN SÜRECEK IV.ULUSAL KOROLAR ŞENLİĞİ HAZER DİNARİ KÜLTÜR MERKEZİNDE BAŞLADI.

Şenliğin ilk gününde teşrif eden Belediye Başkanyardımcımız sayın Ali İhsan ERTAŞ´a, İl Milli Eğitim Şube Müdürü sayın Veli DAROVA´ya, Danışma ve Değerlendirme Kurulundan ve aynı zamanda Türkiye Polifonik Korolar Derneği Başkanı sayın Prof.Dr Mustafa APAYDIN´a, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi sayın Doç.Dr.Emel Funda TÜRKMEN´e, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi sayın Dr.Atilla Çağdaş DEĞER´e ve okul ve kurum korolarının yönetici, müzik öğretmeni ve velilerine,  emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

30.04.2016 680

1-Şenlik Programı için Tıklayınız.

2-Şenlik Kurulları için Tıklayınız.