PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İLE ORTAK TEK ŞEF ÇOK SES -2 PROJESİ KONSERİ 17.05.2016 TARİHİNDE KONSER SALONUMUZDA GERÇEKLEŞTİ.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Tek Şef Çok Ses Projesi kapsamında  düzenlenen “Pamukkale Üniversitesi  Dünya Türküleri Topluluğu ile Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi Çoksesli  Korosu Ortak Konseri”, başarıyla gerçekleştirilmiştir.

20.05.2016 1068

Projeyi  hazırlayan koro şefimiz  Saadet ÖZCAN başta olmak üzere okulumuz müzik öğretmenlerinden Osman ÖZDEMİR, Tülay TÜRKMEN,Eyüp KAYA, Halim TÜRKMEN,Hakan DAĞ ve Erhan BOZKURT’a teşekkür ederiz.  Pamukkale Üniversitesi Dünya Türküleri Topluluğu Danışmanı Öğretim görevlisi Birol IŞIKDEMİR ,  Doç.Dr. Fatıma AKYÜZLÜER,  Öğretim Görevlisi Vedat ERÇAK , Öğretim Görevlisi Erkan ARMAĞAN ve Müzik Öğretmeni  Özgür ERGÜL’e ve okulumuz idarecilerine projemize katkılarından dolayı  teşekkürlerimizi sunuyoruz.