“Sınırları Geçerken” Konulu Afiş Tasarımı  Sergisi 18.04.2016 tarihinde Okulumuzda  Açıldı.

“Sınırları Geçerken” Konulu Afiş Tasarımı Sergisi 18.04.2016 tarihinde Okulumuzda Açıldı.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ile yaptığımız protokol gereği, “Sınırları Geçerken” konulu afiş tasarımı sergisinin açılışı okulumuzda 18 Nisan 2016 tarihinde saat 14.00’da yapıldı. Sergi açılışına Doç. Dr. Levent Mercin ve Öğretim Elemanlarının yanı sıra Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 4. Sınıf Öğrencileri, Okul Müdürümüz Murat BİÇER, Görsel sanatlar bölümü öğretmen ve öğrencileri katıldı.

20.04.2016 496

Sergide Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Başkanı Doç. Dr. Levent Mercin ve Öğretim Elemanlarının yanı sıra 4. Sınıf Öğrencilerinden 24 kişinin afiş tasarımları yer aldı.  Emeği geçenlere teşekkür ederiz.