Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Üniversite  İle Okulumuzun Ortak Düzenlediği

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Üniversite İle Okulumuzun Ortak Düzenlediği

MS Hasta Okulu Öğrencileri ve Gönüllülerin Okulumuzda verdiği;  DPÜ Öğretim Görevlisi Şef Ziya BEYDÜZ Yönetimindeki Konser İzleyiler Tarafından Beğeni ile İzlendi. Geceyi onurlandıran Beldiye BaşkanYardımcısı Sayın Ali İhsan ERTAŞ´a, Projenin mimarı DPÜ Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilimdalı Bşk.Doç Dr.Sayın Sibel Canbaz KABAY´a, Tegrafla onurlandıran Ak Parti milletvekillerimiz sayın M.Şükrü NAZLI ile  Ahmet TAN´a, bizzat katılan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice ÖZGEVREK Hanım Efendiye ve ekibine ,solist ve koristlere, basın mensuplarına,  vesile olan müzik öğretmenimiz Erhan BOZKURT başta olmak üzere "Yaşam Orkestrası" müzisyenlerine,  emeği geçenlerin tümüneteşekkür ederiz.

08.01.2016 377