Mustafa DEMİR - OKUL MÜDÜRÜ

10 Mayıs 1972 Çarşamba günü Kütahya´nın Merkez Karacaören Köyünde doğdum. İlkokulu kendi köyümde, ortaokulu Kızılcaören Ortaokulunda, liseyi de Kütahya Cumhuriyet Lisesi´nde okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Anabilimdalından mezun olarak Kimya Öğretmeni oldum. 1995 yılı Ekim ayında Hakkari Atatürk İlkokuluna Sınıf öğretmeni olarak atamdım. 1997 yılında alan değiştirerek Hakkari Ticaret Meslek Lisesi Kimya öğretmenliğine atandım. 1999 yılı Kasım ayında, 263. dönem yedek subay öğretmen olarak askerlik görevimi tamamladım. 1999-2002 yılları arasında Hakkari Ticaret Lisesi Müdür Yardımcılığı görevinde bulundum. Milli Eğitim Baknlığı´nın 2001 yılında yaptığı yöneticilik sınavını kazanarak 2002 yılında Van Milli Eğitim Müdürlüğü-Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından düzenlenen Eğitim Yöneticiliği Seminerini, Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu "Eğitim Yöneticiliği Sınavı"nı kazanarak başarıyla tamamladım.  2002-2004 yılları arasında Emet Çok Programlı Lisesi Kimya Bölümünde meslek dersleri öğretmeni olarak çalıştım. 2004-2010 yılları arasında Çavdarhisar Çok Programlı Lisesi Müdürü, 2010-2016 yılları arasında Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Müdür Başyardımcısı görevlerinde bulundum. 2005 yılında Dumlupınar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Anaorganik Kimya Anabilim dalında yüksek lisansa başladım. 2008 yılında, "Yeni oksim-metal komplekslerinin sentezi ve karakterizasyonu ile mikrobiyolojik aktivitelerinin incelenmesi"  konulu tez çalışmamla yüksek lisansımı tamamaladım. Halen 29.06.2016 tarihinde başladığım Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürlüğüne devam ediyorum. Hakemli dergide yayınlamış bir adet "2-Aminometilpiridin Esaslı Yeni Oksim Bileşiği İle Metal Komplekslerinin Sentezi Ve Karakterizasyonu" isimli yayınım bulunmaktadır.