Ekm

100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Koşusunda İl 3.sü olan Öğrencimiz Duygu Nur BİRCAN ödülünü Bayram Töreninde aldı. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına katıldık.  Kütahya kapalı spor salonunda ve bir alışveriş merkezinde yapılan etkinliklerde öğrencilerimiz Tugay bandosuna eşlik edip marşlar söyleyerek programa renk kattılar. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Cumhuriyetimiizn kurulmasında emeği geçen herkese minnet ve şükranlarımızı sunuyor saygı ile anıyoruz.  Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun

Ekm

Okulumuza 15 yıl hizmet vermiş olan, 2022 yılında emekli olan yardımcı hizmetler personelimiz Erdal TÜRKDÖNMEZ geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etmiştir.Cenazesi bugün (29 Ekim )ikindi namazina müteakip Agaçköy camiinden kaldirilicaktir. Merhuma Allah'tan rahmet,ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.Mekani cennet olsun.

100. Yıl Sanat Sergisi..

Yüzüncü yıl etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Kütahya olgunlaşma enstitüsü ve Kütahya sanat derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz 100. Yıl Sanat Sergisi Sayın Valimiz Musa IŞIN ve protokol üyelerinin katılımıyla açıldı. Sera AVM'de açılan sergimiz 3 gün boyunca gezilebilecek.

Ekm

Arya Anadolu Konseri gerçekleştirildi. Etkinliğin okulumuzda gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürümüz Mustafa Demir akademisyenlerimize okulumuz rölyefini takdim etti. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin katıldığı bu güzel konser için Anadolu Üniversitesi öğretim üyelerine çok teşekkür ederiz. Ayrıca misafirperverliklerinden dolayı Adnan Menderes Ortaokulu İdaresine teşekkür ederiz.

Ekm

Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi Ailesi olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutluyor, Cumhuriyetimizin kuruluşunda mücadele eden Başka Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi ve emeği geçen tm halkımızı minnetle anıyoruz.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda veliler, oy birliğiyle yeni okul aile birliği yönetimini seçti. Toplantıda mevcut ve gelecekte yapılacak etkinlikler ele alındı. Okul müdürümüz Mustafa Demir’in okul başarısı ve gündem maddelerinin değerlendirilmesinin ardından dilek ve temennilere geçildi. Velilerimizin okul yönetimine iyi dilek ve teşekkürlerinin ardından, veli-öğretmen görüşmeleri yapıldı.

Ekm

Deprem Anı Tahliye Tatbikatı yapıldı. Senaryo gereği depreme okul sıralarında yakalanan öğrenciler, çalan ilk sirenle sınıfta "Çök-kapan-tutun" yöntemini uygularken, ikinci sirenle birlikte öğretmenlerinin koordinesinde okulun bahçesinde bir araya geldi.Tahliye tatbikatının ardından afetlerde can ve mal kayıplarının önlenmesi için tatbikatların öneminden bahsedildi. Öğrencilere doğal afetlerin oluşumu sonrasında ne yapılması gerektiği hakkında açıklamalar yapıldı.Öğrencilerle birlikte AFAD tarafından hazırlanan video izlenerek tatbikat son buldu.

Ekm

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Sera AVM de düzenlenecek sergi ile ilgili yapılacak işbirliği hakkında okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Sıfır atık projesi kapsamında Ekim 2023 itibarı ile atık kağıt ve atık metallerde çevreye katkımız aşağıdaki gibidir.

Ekm

Okulumuzun ismini aldığı, ilimizde yetişen ünlü ressamlardan olan  Ahmet Yakupoğlu'nu vefatının 7. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz

Ekm

Hafta içinde TÜBİTAK'tan iki güzel haber geldi.

1- TÜBİTAK Bilim Söyleşilerine yaptığımız başvuru kabul edildi. Proje Yürütücüsü Emel Hanımı ve emek verenleri tebrik ediyoruz.

2- Türkiye genelinde başvuru yapan 9.111 okuldan 3.349 okulun desteklenemeye layık görüldüğü TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları başvurumuz da kabul edildi. Proje Yürütücümüz Betül ONUR öğretmenimizi ve proje hazırlayan çok değerli öğretmen arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyoruz.

Ağu

"Ulusumuzun yükselişinin taçlandırıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Bağımsızlık mücadelemizin kahramanları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını , bu vatan uğruna canlarını  feda eden tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz."

Ağu

Sıfır atik projesine okulumuz her yıl olduğu gibi bu yıl da destek vermeye devam ediyor. Atık plastik alanındaki kazanımlarımız şu şekilde gerceklesmistir.

30 kg atık plastik teslim edilmiştir.

Bu doğrultuda;

78,24 lt petrol