Ekm

Deprem Anı Tahliye Tatbikatı yapıldı. Senaryo gereği depreme okul sıralarında yakalanan öğrenciler, çalan ilk sirenle sınıfta "Çök-kapan-tutun" yöntemini uygularken, ikinci sirenle birlikte öğretmenlerinin koordinesinde okulun bahçesinde bir araya geldi.Tahliye tatbikatının ardından afetlerde can ve mal kayıplarının önlenmesi için tatbikatların öneminden bahsedildi. Öğrencilere doğal afetlerin oluşumu sonrasında ne yapılması gerektiği hakkında açıklamalar yapıldı.Öğrencilerle birlikte AFAD tarafından hazırlanan video izlenerek tatbikat son buldu.

Ekm

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya ÜNAL 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Sera AVM de düzenlenecek sergi ile ilgili yapılacak işbirliği hakkında okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Sıfır atık projesi kapsamında Ekim 2023 itibarı ile atık kağıt ve atık metallerde çevreye katkımız aşağıdaki gibidir.

Ekm

Okulumuzun ismini aldığı, ilimizde yetişen ünlü ressamlardan olan  Ahmet Yakupoğlu'nu vefatının 7. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz

Ekm

Hafta içinde TÜBİTAK'tan iki güzel haber geldi.

1- TÜBİTAK Bilim Söyleşilerine yaptığımız başvuru kabul edildi. Proje Yürütücüsü Emel Hanımı ve emek verenleri tebrik ediyoruz.

2- Türkiye genelinde başvuru yapan 9.111 okuldan 3.349 okulun desteklenemeye layık görüldüğü TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları başvurumuz da kabul edildi. Proje Yürütücümüz Betül ONUR öğretmenimizi ve proje hazırlayan çok değerli öğretmen arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyoruz.

Ağu

"Ulusumuzun yükselişinin taçlandırıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Bağımsızlık mücadelemizin kahramanları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını , bu vatan uğruna canlarını  feda eden tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz."

Ağu

Sıfır atik projesine okulumuz her yıl olduğu gibi bu yıl da destek vermeye devam ediyor. Atık plastik alanındaki kazanımlarımız şu şekilde gerceklesmistir.

30 kg atık plastik teslim edilmiştir.

Bu doğrultuda;

78,24 lt petrol

173,22 kWh Enerji tasarrufu

0,08 metreküp atık depolama alanı tasarrufu

1,23 kg sera gazı

Tem

Şaban UYSAL Ögretmenimizle Bir Kez Daha Gurur Duyduk. Okulumuz öğretmenlerinden Şaban UYSAL tarafından,2007 Yılında Kütahya Valiliğinin bina girişine, Kütahya’nın Kurtuluş Savaşındaki önemini yansıtan ‘’30 Ağustos Dumlupınar Zaferi ‘’konulu rölyef çalışması hazırlanmıştı. Büyük taarruzun 100.yılında Zafer Meydanınin yenilenmesinin ardından, Dumlupınar Zaferi konulu rölyef çalışması, Sayın Valimiz Ali ÇELİK’in tensipleriyle Atatürk anıtının arka tarafına yerleştirildi. Sayın Valimiz Ali CELİK'e şükranlarımızı sunar, Şaban UYSAL öğretmenimizi bu güzel ve anlamlı çalışması için tebrik ederiz.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile Aziz şehitlerimizi , kahraman gazilerimizi, minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Haz

Yetenek Sınavına Başvurular Başladı.

Haz

YKS öncesi Son sınıf öğrencilerimize moral kahvaltısı düzenledik. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Bu minik konser salonu bir virtüözü daha ağırladı. Piyano virtüözü, müzik teorisyeni Türev BERKİ okulumuzda “ Bilinmeyenler” adını verdiği Konferans ve Resital gerçekleştirdi. Kendilerine bu güzel dinleti ve sunumu için teşekkür ederiz.

Haz

“XIII. Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu” Düzenleme Kurulunda bulunan öğretmenlerimize Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal ALTINSOY tarafından şilt ve belge takdim edildi. Emek veren herkese teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzun yıl sonu konserini gerçekleştirdik. 13. Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumu kapsamındaki konserde koro öğretmenimiz Ahmet Onur şefliğinde Çoksesli Koro Dinletisi, Gitar öğretmenimiz Eyüp Kaya şefliğinde gitar orkestrası dinletisi ve orkestra öğretmeni Betül Onur şefliğinde okul orkestramızın dinletisi gerçekleştirildi. Konserin hazırlanmasında emeği geçen idarecilerimize, resim ve müzik bölümü öğretmenlerimize,yardımcı personelimize ve okulumuzun gurur kaynağı öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca “Çökertme” türküsünde bizlere eşlik eden sanatçımız Serdar Kastelli’ye teşekkür ederiz.