KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi

Eyl

Okulumuz Kütahya'da bir ilki gerçekleştirdi. Tübitak 4004 programı kapsamında hazırlamış olduğumuz "Seramorium'da Bilim ve Doğa" adlı projemiz Tübitak tarafından desteklendi ve ülkemizin farklı illerinden gelen 30 öğretmen arkadaşımız ile birlikte Kütahyanın tarihi, doğal ve beşeri güzelliklerini, alanında uzman ekipler ile birlikte gezdik, bilimsel çalışmalar yaptık. Bu projede emeği geçen proje yürütücümüz Okulumuz Müzik Öğretmeni Serkan SARUHAN'a, Uzman Ekibimizde bulunan Okul Müdürümüz Kimya Öğretmeni Mustafa DEMİR'e, Biyoloji Öğretmenimiz Muzaffer EFE ve Coğrafya Öğretmenimiz Erdoğan ERDOĞDU'ya teşekkür ederiz. Projemizde eğitmen ve rehber olarak görev alan arkadaşlarımıza da sonsuz teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Müzik bölümü öğrencisi Sedanur ŞENER, Tekirdağ Bilim Sanat Merkezi ile Tekirdağ Çorlu Özel Ün okulları tarafından gerçekleştirilen "GENÇ YETENEKLER TEKİRDAĞ'DA BULUŞUYOR " isimli GSL- Konservatuvarlar (Lise) arası Ulusal Müzik yarışmasında Türkiye ikincisi olmuştur. Öğrencimizi ve danışman öğretmeni okulumuz Müzik öğretmeni Osman ÖZDEMİR'i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Okulumuz tanıtımı kapsamında  Görsel Sanatlar ve Müzik öğretmenleri ile ilimizdeki ortaokulları ziyaret ettik.

Mrt

Trafik kurallarına uymanın önemi üzerinde farkındalık yaratmak amacı ile okulumuz öğrencilerine yönelik Zoom aracılığı ile  kahoot üzerinden, ödüllü  bilgi yarışması düzenledik. Yarışmada Birinci 9/Görsel sınıfından Lemannur UYSAL, İkinci 12/Resim sınıfından Ahmet Ercan KAYA ve Üçüncü ise 10/Müzik sınıfından Caner ÇIRAKMAN  oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi  tebrik ederiz. Yarışmada emeği geçen Coğrafya ve BTR öğretmenimiz Erdoğan ERDOĞDU ile Biyoloji öğretmenimiz Muzaffer EFE'ye de teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Yeşilay Kulübü'nün başlattığı pet şişe toplama kampanyası için okulumuz Müdür Baş yardımcısı Halim TÜRKMEN ve Yeşilay Kulübü danışman öğretmeni Erdoğan ERDOĞDU'nun girişimleri sonucu, Kütahya Belediyesi katkıları ile Geri dönüşüm pet şişe deposu okulumuza kazandırılmıştır.

Mrt

Mesleki Egitimde 1000 okul projesi kapsaminda meslek liselerimiz sanatsal etkinliklerde bulusuyor.